14 Mart Bayramı Dolayısıyla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Tören Düzenlendi.
15 Mart 2023

14 Mart Bayramı dolayısıyla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tören düzenlendi. Tören'e İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA, İl Orman İşletme Müdürü Uğur ER, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Süleyman TÜREDİ, hastane yöneticileri ve diğer çalışanlar katıldı. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA günün anlam ve önemi hakkında konuşma yaptılar. Ardından hastane İdari Mali İşler Müdürü Ekrem OKUTAN ve hastanemiz din görevlileri tarafından Kur'an tilaveti gerçekleştirildi. Yapılan dualarla öncelikle sağlık çalışanlarından aramızdan ayrılanlar ve depremde vefat eden sağlık çalışanları rahmetle anıldı.